Vennligst book tidlig dersom du ønsker påskeferien på Sognefjellshytta. Send oss en forespørsel, eller ring oss gjerne!

 
Når er påsken 2018?
Påskeferien i 2018 starter fredag 23.mars og varer t.o.m 2.påskedag som er mandag 2.april.

Velkommen til fjells!

Påskeferie på Sognefjellshytta
Påsken på Sognefjellet er som oftest fyllt med strålende sol og fine skispor. Skiene kan du ta på deg rett utenfor døren der sporene starter. Vår løypemaskin kjører spor etter behov, slik at det alltid er nykjørte løyper!

Mens du har vært ute på ski eller sittet i hytteveggen og nytt påskesola, så har kokken på Sognefjellshytta funnet frem råvarer til påskemiddagen. En tre retters meny med fokus på norske kortreiste råvarer står i spisesalen og venter. Vi har alle rettigheter for de som skulle ønske vin eller øl til maten.

Aktiv i Lom og Sognefjellshytta - Påsketurer
Aktiv i Lom og Sognefjellshytta legg opp til guida turar på randoneé/fjellski frå Sognefjellshytta kvar dag i påska 2018 frå palmelaurdag 24.mars og fram til påskekvelden 31.mars. Vegen fram til Sognefjellshytta er vinterstengd på dette tidspunktet og ein lyt difor rekne med å overnatte på Sognefjellshytta som naudsynt for deltakinga. Det er mogleg å få transport frå vegbommen og inn til Sognefjellshytta. Me kan bistå i booking av overnatting – pris for tur inkluderar ikkje overnattinga. For booking av overnatting og transport: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Påmelding til guida tur: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf: : 612 12799

Turguiden vil ha fjellførartime med påmeldte kvelden i førevegen på Sognefjellshytta. Her vert turen gjennomgått og det vert høve til å stille spørsmål og få råd og tips i høve kleval/utstyr. Maks påmeldte pr. tur er 8 stk. – her gjeld det å vera tidleg ute!

Me har sett opp fylgjande turmål. Me tek atterhald om at skredfare, vær og føre kan gjere det naudsynt å endre dette frå dag til dag.

24.3: Fanaråken
25.3: Veslbreatind
26.3: Store Smørstabbtind
27.3: Kalven
28.3: Storebjørn
29.3: Fanaråken
30.3: Veslfjelltind
31.3: Sokse

Pris for guida tur og meire informasjon: https://www.facebook.com/pg/aktivilom/events/?ref=page_internal

Kontakt oss

Sognefjellshytta
2687 Bøverdalen
61 21 29 34
post@sognefjellet.no